LPR Landloop Interhuis

Net so voor die skool gesluit het vir die tweede kwartaal, het Laerskool Piet Retief se langasem atlete gewys hulle kán tydens die Landloop Interhuis byeenkoms wat op Donderdag, 21 Junie, plaaslik gehou is.

LPR Landloop Interhuis uitslae: Baie geluk aan al die deelnemers wat hul bes gelewer het asook aan die wat goeie plekke verower het! Dogters: O/7’s: meisies: Kayla le Roux, Anja Uys, Maronelle van der Walt, Ernesti Fivaz en Sharon Malinga.

O/8’s: Klara Malan, Mini Chirigo, Alwande Ndaba, Samantha Hockley en Carli du Plessis. O/9’s: Renee Malgas, Amy Creydt, Jessica Mkhaliphi, Gizelle van den Berg en Louise Malan.

O/10’s: Thalia Janse van Rensburg, Shane Barnard, Kyla Oosthuizen, Jill Malan en Vicky Janse van Rensburg. O/11’s: Siay Sibanyoni, Zama Nhlabathi, Lethu Mthethwa, Londeka Vilakazi en Lerika Botha.

O/12’s: Siphelele Mhlanga, Esna Erasmus, Taryn Kuhn en Fatima Essa. O/13’s: Lanique van den Berg, Kwenzo Sibanyoni, Lethabo Mavuso, Sinothando Thusi and Luyanda Vundla O/14’s: Silindile Zikalala.

Seuns: O/7’s: Stefan Jansen, Henro Oosthuizen, Dylan British, Lethokuhle Mndebele en Cebo Mntungwa. O/8’s: Awanda Ngcobo, Excellent Sibiya, Wandile Nkambule, Mpendule Vilakazi en Lindokuhle Mathenjwa.

O/9’s: Mitchell Bekker, Carl-Hein Creydt, Uminathi Dlamini, Bruno Niebuhr en Franco de la Rosa. O/10’s: Olwethu Fakude, Junior Mthethwa, Abongwe Madsthelo en De Klerk Ferreira. O/11’s: SJ van Barneveld, Esethu Mntungwa, Bongumusa Ncube, Abongwe Nkambule en Deumion-Lee Bezuidenhout. O/12’s: Sinakhokonke Zwane, Simphiwe Malinga, Sfiso Masango, Ruan Oosthuizen en Thomas Ferreira. O/13’s: Yadah Vilane, Aidan Florence, Timothy Especially, Asande Motha en Kwanele Nxumalo. O/14’s: Khaya Dube, Wandile Massie, Gift Mngomezulu en Shayne Blignaut.