Martin Coetser
Martin Coetser - Golf Competition

Martin Coetser – Wenner van Woensdag se kompetisie. No other game combines the wonder of nature with the discipline of sport in such carefully planned ways.

A great golf course both frees and challenges a golfer’s mind – Tom Watson

Two clubs is gemaak deur Dave van Blerk, Wimpie Bruwer, Andries Liebenberg en Zander Gous. Dave was weereens deel van die pryse toe hy Vrydag se Chicken Run met ‘n naelskraapoorwinning wen. Hannetjie van Blerk was in die tweede plek. Next time Hannetjie!!!

Our annual Business Day was held on Saturday and what a wonderful day it was. With 64 players, the day was enjoyed by each and every one and was rounded off by the great win of the Springboks, watched in the clubhouse, with a test rugby atmosphere. The winners of the day were Gert van der Merwe and Morne Fraser. Andries Masina and Jusitce Dlamini were second and in the third place was Brian Mayisela and Clerment Dlamini.

Longest drive for men and women were taken by Andries Masina and Annatjie Bruwer and nearest to the pin on hole number 4/13 was won by Johan Ernst with Zander Gous winning this prize on number 6/15. ‘n Hartlike dank aan al die borge wat hierdie dag ondersteun het.

Dit word opreg waardeer. Ook aan elkeen vir hulp verleen wat die dag so besonderse suksesvol gemaak het. Belangrike datums van gholfdae wat binnekort sal plaasvind is: 8 Julie – Mug of Mugs en die 1ste “medal” vir die nuwe gholfjaar.

Op 5 Augustus – Elfieland. With the school holidays, we hope to see lots of golfers on the course. Remember, the more you play the luckier you get! Happy golfing.

Golf Competition
Jaco Smit, golf captain together with Andries Masina, Justice Dlamini and Morné Fraser