golf carts

Five new golf carts arrived at the local golf club on Thursday.

Lots of excitement and numerous players excelled in various events over the past week. Woensdag, 29 Maart, se kompetisie is met ‘n uittel gewen deur Dave van Blerk met 19 punte. Danie Bruwer kom tweede, ook met 19 punte, en Eduan van Zuydam was in die derde plek met 17 punte. On Friday, 31 March, the first “Chicken Run” 9 hole competition was underway.

22 players enjoyed the lovely autumn weather as they participated in the event. Toit Thomas speel ‘n uitsonderlike 35 en wen die kompetisie met 23 punte. Wel gedaan Toit! Engela Niebuhr kom tweede, en Wimpie Bruwer behaal (kakies en al) die derde plek. A special thank you to FarmPure Meats for sponsoring meat prizes.

Everyone enjoyed a wonderful evening together. Op Saterdag, 1 April, speel die Ou Toppie A-span teen Volksrust en wen 4-2 om hul onoorwonne rekord te behou. Congratulations to this team. Play-offs will be very interesting indeed if both the Ou Toppie teams are present.

Saturday’s competition was won by J. Khumalo, with M. Coetser coming in second and J. Magagula taking third. Lede word gevra om die Excelsior Nuus, sowel as die WhatsApp groepe dop te hou vir inligting in verband met die volgende Vrydagkompetisie. Hope you all have a good holiday and keep golfing!