adventure camp
adventure camp

The grade 6 learners at Piet Retief Primary School go on an adventure camp every year.

This year was no exception and on the morning of 20 October, 86 excited and energetic, grade 6 learners left for Camp Discovery (in Limpopo). On arriving at Camp Discovery, they were introduced to their facilitators and then dived right into the very busy programme. Gedurende die vier dae in die warm bosveldweer, is daar lekker in modder gebaljaar, geswem, met boë en windbukse geskiet en op ‘n wildrit gegaan.

Leerders het hulleself en mekaar beslis beter leer ken en elkeen het die uitstappie terdeë geniet. Mnr. Roodt, die graad 6-personeel en ouers word van Die groep op Camp Discovery / The group at Camp Discovery harte bedank vir die geleentheid wat die leerders kon hê om so ‘n avontuur te kon beleef. On this unforgettable adventure camp, the learners definitely made lovely memories that will be cherished for many years to come.

Adventure Camp
Pret op die kamp / Fun-filled activities
were part and parcel of the camp
Avontuurkamp
Avontuurkamp
Die groep op Camp Discovery / The group at Camp Discovery
Die groep op Camp Discovery / The group at Camp Discovery