Farm Jam prestasies

Farm Jam prestasies

Dit wil voorkom of Piet Retief baie motorfiets-fanatikusse het met die puik uitslae wat gedurende die afgelope naweek by die Farm Jam wedren behaal is!

Die kompetisie het in Middelburg plaasgevind en verskeie ryers van Piet Retief het gaan deelneem. Die volgende uitslae is aan die Excelsior Nuus bekendgemaak en so het die ryers gevaar in hul onderskeie afdelings: Bruno Niebuhr – behaal eerste plek

Carla Niebuhr – behaal eerste plek Juan Niebuhr – behaal tweede plek Kyle Niebuhr – ry die amateur A, maar ervaar meganiese probleme Mark Niebuhr – ry vir die eerste keer in 21 jaar en behaal ’n sewende plek in die senior afdeling

Devan Smith – behaal eerste plek Stefan Vermaak – derde plek Ruan Vermaak – eerste plek Baie geluk aan elke motorfietsryer met jul pragtige uitslae!