New Excelsior News Team members
New Excelsior News Team members

Readers ought to have noticed that, since the beginning of May, Michael Smith has been co-reporter at the Excelsior News and now, as from 1 June, we also welcome Anessa Coetser to the team.

In the third chapter of the book of Ecclesiastes it is clearly stated that there is a time for everything under heaven. This Bible book also inspired Peter Seeger’s song, Turn, Turn, Turn – a song that lulls around in one’s head when big changes in life come about.

Wanneer mens by ‘n kruispad in die lewe kom, is daar altyd die wete dat, soos met die eb en vloei van die seegety, daar maar altyd tye van kom en gaan, in ‘n mindere of meerdere mate, ter sprake is – ‘n tyd vir alles … so het dit dan tyd geword om my “joernalistieke drome” vaarwel te roep.

Ek het oneindig baie geleer in hierdie afgelope bietjie meer as ‘n jaar: baie algemene kennis opgedoen, mense uit alle samelewingsgroepe ontmoet en baie geleer van die aanhoudende verandering en vernuwing van taal. Ek het ook baie nuwe, goeie vriende gemaak, veral met almal wat deel uitmaak van die span by die Excelsior Nuus – dankie, thank you, ngiyabonga!

Luckily I am saying goodbye only and not farewell.

Although I will not be covering any news, or writing any articles after the present issue, I will stay on in a less time consuming position of editing/proofreading. Although Cliff Richard bids his gang farewell to pursue the love of women in his song Goodbye Sam, hello Samantha, I cannot help singing in my mind, goodbye Marina, hello Michael, goodbye Marina, hello Anessa … good luck and goodbye. I want to sincerely thank all readers/ contributers who so diligently sent or brought me news and photos and who invited me over to events. Please do the same for Anessa and Michael.

Dankie vir idees, komplimente, geduld en mooi samewerking! Ja, dit is nou in met die nuwe (of is dit dalk die jonges?) en uit met die oue …

Skakel asseblief voortaan met Anessa te 079 224 2304 of excelsiornews1@gmail.com en Michael 076 368 9616 of excelsiornews2@gmail.com vir alle nuus of enige navrae.

Goodbye Marina Stander
Goodbye Marina Stander