Bosbou-Gholfdag se liefdadigheids R300 000

Bosbou-Gholfdag te Vryheid se R300 000-00 vir liefdadigheid
Bosbou-Gholfdag te Vryheid se R300 000-00 vir liefdadigheid
Bosbou-Gholfdag te Vryheid se R300 000-00 vir liefdadigheid – Die jaarlikse bosbou-gholfdag in Meimaand, wat tussen Piet Retief en Vryheid roteer, het nou al dié fondsinsamelingsgeleentheid ten bate van liefdadigheid, op die plaaslike kalender geword en hierdie jaar was dit nie anders nie, en is nóg ‘n reusesukses behaal.

Hierdie bosbou-gholfdag word net elke jaar meer en meer suksesvol en vanjaar is ‘n allemintige R300 000-00 ingesamel. Dit is regtig merkwaardig en ál die meer as 90 borge en donateurs, groot en klein, word van harte bedank! Sonder ‘n ieder en ‘n elk van u sou hierdie groot sukses nie moontlik gewees het nie. Verskeie organisasies en persone vind by julle groothartigheid baat.

DANKIE! Dankie ook aan elke deelnemer en instansie wat spanne ingeskryf het want sonder die gholfspelers kan daar immers nie ‘n gholfdag wees nie. Vanweë die oorweldigende belangstelling is daar vanjaar oor twee dae gholf gespeel – Vrydag én Saterdag (6 en 7 Mei). Vrydagaand se vermaak is hierdie keer deur “D J Ossewa” verskaf en almal het dit terdeë geniet. Die gholf self is net so baie geniet. Daar was selfs ‘n spitbraai langs een “watergat”. Praat van bederf! Two extraordinarily smart and large prizes were up for grabs for hole in one’s being played at two different short holes. At the first, on no. 7, a Toyota Etios could be won.

The Etios was sponsored by NTT Toyota and At Moolman Brokers in Vryheid. At the second short hole, no. 13, a TLB back actor, sponsored by Kemach JCB, was the big prize. Unfortunately no-one succeeded in securing these two prizes. Beneficiaries include, inter alia MARC, Thea, Hope for Henno, Fontana Hope Project, CMR, Louis Hildebrand Children’s Home, Uzwelo Children’s Home, Rustplaas Dog Shelter, Hus Immergroen, Thobani Thabalala (Development Cycles) and Anika Benade from Vryheid. Except for the charities that are beneficiaries of the golf day, players on the day went home with super prizes, thanks to unselfish and open handed donors and sponsors.

Prize winners were the following:

 • Longest drive (Men no 9/18 on Friday) – G. Foster. (No lady on Friday for this prize).
 • Nearest to pin no. 4/13 (Men and ladies on Friday) – P.C. Cilliers.
 • Nearest to pin no. 7/16 (Men and ladies on Friday) – P.C. Cilliers.
 • Longest drive no. 9/18 (Men on Saturday) – J. Botha.
 • Longest drive no. 9/18 (Ladies on Saturday) – K. Bekker.
 • Nearest to pin no. 4/13 (Men and ladies on Saturday) – M. Mtshali.
 • Nearest to pin no. 7/16 (Men and ladies on Saturday) – F. Greef.

The first four winning teams, all with scores of 105, on a count out, were:

 1. 3C Transport
 2. H & R Civils
 3.  Mpact
 4. Inyanga Motors

Congratulations to all of you! Thank you, Vryheid Golf Club, for hosting the golf day this year. A big thank you, once again, to all who contributed to the success of the day, in any way whatsoever. Baie dankie ook aan Marius Gouws (Piet Retief) en Hennie Venter (Vryheid) vir al julle harde werk. Uitmuntende organisasie en goeie voorbereiding vorm tog maar die ruggraat van so ‘n suksesvolle dag. Dankie! Sien julle volgende jaar in Piet Retief!