Wêreldbiddag vir vroue

Die Wêreldbiddag vir vroue is die grootste ekume-niese of interkerklike beweging in die wêreld en bestaan al reeds vir 127 jaar (Vanaf 1930 in Suid-Afrika).

Women from more than 176 countries all over the world participate in the Women’s World Day of Prayer. Christian women and even – men and – children, observe a common day of prayer annually on the first Friday in March. The 2016 programme for the Women’s World Day of Prayer will take place in the Dutch Reformed (NG) Church on 4 March, at 07:00. The early hour should make it possible for working women to also attend, at least partly. Die program begin reeds om 07:00, sodat werkende vroue ook daar kan wees, al is dit net gedeeltelik. Almal is welkom, dit maak nie saak watter taal jy praat nie! Kom luister en kom bid saam. “Let us pray at all times, with prayerful action, without ceasing.”