Nurse of the Month at Huis Immergroen

New nurse at Huis Immergroen 1
New nurse at Huis Immergroen 1

Every month one dedicated nurse at Huis Immergroen is chosen as nurse of the month because of her special qualities and the way she cares for the elderly in the home.

An ideal nurse of the month cares for all the residents with love, kindness, patience, friendliness and respect, even when some residents under certain circumstances can become difficult and even aggressive. Such a nurse serves excellently and has good leadership qualities. February’s nurse of the month is Phindi Mdluli, who displays all the above qualities and has turned out to be a very good leader too. Congratulations Phindi! Keep up your good work, it is appreciated. Ons verwelkom vandeesweek vir Mev. Elsie van Vuuren in Villa Sandra. Ons vertrou dat Tannie sommer baie gelukkig sal wees tussen al die vriendelike inwoners en personeel van Villa Sandra en Huis Immergroen.

Lede van die publiek wat nie gereeld by Huis Immergoen inloer nie, weet nie altyd hoe dinge daar werk nie, maar alle reëls en gebruike word toegepas met die uitsluitlike doel om ons geliefde oues van dae op die heel beste manier moontlik te versorg. Hulle veiligheid, gemak en gesondheid is ons eerste prioriteite. So is daar in die onlangse verlede ‘n veiligheidsdeur aangebring by die in- en uitgang van die C-gang waar die verswakte inwoners gehuisves word. Dit is uitsluitlik vir die veiligheid van diegene wat daar woon en nie om geliefde familie en ander besoekers daar uit te hou nie.

Familie wat baie kom kuier word in elk geval van kodes/kaartjies voorsien wat vrye toegang verseker. Jong kinders kan dit dalk nie verwerk om sekere “oumas en oupas” so behoewend te sien nie en beperkings op hulle besoeke is ingestel om ook die oordra van kieme te beperk. Alzheimerpasiënte wat sonder toesig uitbeweeg kan ook soek raak … die deur is dus ‘n noodsaaklikheid en word diegene wat so ver gedink het om dit te laat installeer, hartlik bedank.

‘n Baie tevrede en dankbare dogter vertel onlangs hoe mooi daar na “Oupa” gekyk is in die vier maande wat hy in C-gang gewoon het. Sy familie is ook tydig en ontydig by hom toegelaat en die liefdevolle sorg wat hy ontvang het, was onbeskryflik! Die bestuur en personeel bedank graag almal vir al die dankies wat ontvang word asook vir opbouende kritiek, dit word altyd baie waardeer, aangesien ons streef daarna om net die beste diens te lewer. Daar is ook tans plek beskikbaar in die tehuis – skakel gerus vir Ellen Koch by 017 826 4918. Die inwoners sien intussen uit na beloofde besoeke… Immergroen liefdegroete

New Nurse of the Month at Huis Immergroen
New Nurse of the Month at
Huis Immergroen